Administració de finques i comunitats de propietaris amb la garantia de l’experiència.

Bosch API, experts en l’administració de finques a l’Escala

Des de la voluntat permanent de servei cap als nostres clients i amics, fem una aposta clara pel tractament personalitzat a cadascun dels veïns que formen part del conjunt de les comunitats de propietaris que administrem, amb una idea expressa: ser considerats col·laboradors actius en el funcionament i no només els seus administradors.

Administració de finques i comunitats de propietaris a l’Escala, des de l’any 1987. Aquests anys ens han donat l’experiència necessària per gestionar amb eficàcia tota mena de qüestions relacionades amb les comunitats. Cobraments, pagaments i reclamació de morosos, a més de la contractació i la supervisió dels treballs de millora i manteniment. Avui ens han fet confiança més de 1000 veïns de comunitats, dels que portem la gestió, incrementant cada any el nombre d’edificis. Gestionem garatges d’aparcaments, edificis des de 3 veïns fins a més de 50 propietaris, piscines, pistes de tenis,… Bosch API garanteix la millor atenció per a la seva propietat en administració de finques a l’Escala.

Per saber més sobre els nostres serveis d’administració de finques a l’Escala no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-li responent a les seves preguntes.

C/ Palau, 4
17130 L’ESCALA – Girona
Telèfons
972 77 15 05 – 972 77 00 02

Vendes i Comunitats

Av. Riells, 71.
L’Escala (GIRONA)
Tel. 872 20 00 33

Lloguers

Tel. +34 972 771 505
Bosch Api ® BOSCH API - C/ Enric Serra, 2 - 17130 L'Escala (Girona)

    HOLA!

    El meu mail és
    i m'interessa estar al dia!

    He llegit i accepto la política de privacitat

    iglesiesassociats