Avís legal – Informació

Benvingut al lloc Web https://boschapi.com

A continuació, li exposem les condicions d’ús del lloc Web. La navegació per aquest lloc Web li atorga el rol d’USUARI d’aquest i, per tant, accepta les clàusules detallades en aquest document.

IDENTIFICACIÓ

De conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que https://boschapi.com és un domini gestionat per dos empreses:

DOLEXTUR S.L., amb domicili social a C/ Enric Serra, 2, 17130 L’Escala, Tel: 972 77 15 05, email: info@boschapi.com, te CIF:B17136573 i figura inscrita al registre mercantil de Girona, tom 744, llibre 69, secció 2ª, foli 166, full 1565, inscripció 1ª.

FINQUES EMPORDÀ, S.L.,  amb domicili social a Av. Riells 71B  17130 L’Escala  Tlf: 678340152, email: femporda@boschapi.com, te CIF: B55301873  i figura inscrita al registre mercantil de Girona, tom 3167, foli 60, full GI-62355.

Totes dues empreses referides d’ara endavant com ELS PROPIETARIS.

NORMES D’UTILITZACIÓ

L’USUARI es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquest lloc Web així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptats i d’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquest lloc Web o un mal funcionament del mateix, inclòs la introducció d’un virus o similar.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines del lloc Web i la informació o els elements que contenen, inclosos textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals ELS PROPIETARIS són titulars o amb llicències llegítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

RESPONSABILITAT

La nostra intenció és oferir un lloc Web que ofereix una operació contínua i de qualitat.

De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

ELS PROPIETARIS no són responsables de la informació i altres continguts integrats en espais o llocs Web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

ELS PROPIETARIS no són responsables per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:

Poden ser reclamats a l’USUARI danys i perjudicis en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquest lloc Web.

A més, l’USUARI respondrà per danys i perjudicis que es derivin de l’ús de “robots”, “Aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin un càrrega per fer disminuir el funcionament del lloc Web.

LEGISLACIÓ

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir fruit de la visita al nostre lloc Web aconsellem que es  contacti directament amb ELS PROPIETARIS a través de les dades de contacte que oferim, i exposi el cas, amb la finalitat d’arribar a un acord amistós per a les dues parts.

En cas contrari, la llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis i productes del present portal, serà la llei espanyola.

Si vostè ho desitja, la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

ELS PROPIETARIS i l’USUARI acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’Usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol i actuï en condició de consumidor.

C/ Palau, 4
17130 L’ESCALA – Girona
Telèfons
972 77 15 05 – 972 77 00 02

Vendes i Comunitats

Av. Riells, 71.
L’Escala (GIRONA)
Tel. 872 20 00 33

Lloguers

Tel. +34 972 771 505
Bosch Api ® BOSCH API - C/ Enric Serra, 2 - 17130 L'Escala (Girona)

    HOLA!

    El meu mail és
    i m'interessa estar al dia!

    He llegit i accepto la política de privacitat

    iglesiesassociats