Agència Immobiliària Bosch API, constructor, API agent de la propietat immobiliària, administrador de finques, agent d’assegurances i projectista, a l’Escala Costa Brava.

L’any 1967 va néixer a L’Escala una de les promotores que més s’ha mantingut en el mercat immobiliari de la Costa Brava. Bosch API és una empresa familiar que va començar les seves promocions immobiliàries fa trenta anys i, des de llavors, ha estat al vostre servei oferint productes de bona qualitat.

Durant aquests quaranta-cinc anys, han canviat moltes coses: hem vist passar crisis econòmiques i les noves generacions de la familia s’han incorporat a l’empresa.

L’empresa ha crescut i s’hi han anat incorporant nous serveis, com el d’oficina tècnica i el servei de lloguers turístics i per a tot l’any.

Agència Immobiliària Bosch API, en èpoques de crisi,  s’ha mantingut en el mercat mentre altres desapareixien i abandonaven als seus clients.

En èpoques d’eufòria, Bosch API s’ha resistit al lucre fàcil i ràpid, amb la convicció que hi ha altres coses més valuoses per deixar als nostres fills. I en totes les èpoques, els nostres clients han esdevingut els nostres amics.

web_dia

No som els que hem construït més ni els que hem fet més diners, perquè som una empresa familiar. Segur que tampoc som els que hem construït més alt, perquè creiem que les llars han de ser fetes a mida humana i han de respectar el seu entorn natural.

C/ Palau, 4
17130 L’ESCALA – Girona
Telèfons
972 77 15 05 – 972 77 00 02

Vendes i Comunitats

Av. Riells, 71.
L’Escala (GIRONA)
Tel. 872 20 00 33

Lloguers

Tel. +34 972 771 505
Bosch Api ® BOSCH API - C/ Enric Serra, 2 - 17130 L'Escala (Girona)

    HOLA!

    El meu mail és
    i m'interessa estar al dia!

    He llegit i accepto la política de privacitat

    iglesiesassociats